Hujedamig!

Ja vad säger man? när man trodde den sista trångsynta, yttrandefrihetsförstörande människan var född så ser man en till.
http://anitamenar.wordpress.com/2012/01/01/aret-som-gick-i-horby-och-pa-annan-ort/

i denna länk har jag varit med och debatterat tidigare men nu är min e post adress låst samt ev IP också för vidare kommentarer. det klär inte en socialdemokrat som skall verka för det fria ordet, för yttrandefrihet, åsiktfrihet, för den stora debatten, demokrati att stoppa människor från att engagera sig. FY PÅ DIG ANITA!

det är smått absurt att man raljerar och inte kan ta kritik. kanske dags att lägga ner din blogg anita? att likt sandlådan där lars ahlkvist sitter med hink och spade kasta paj och inte kunna ges möjlighet att bemöta din kritik är löjeväckande. bra gjort! du skapar en än större klyfta för sossarna numera. mitt hjärta var rött länge, men din hantering av debatten gör att jag avviker mer och mer från er.

Kommunpolitiker och deras helt absurda åsikter.

Ja vad skall man börja?

Mellanv arven när man  tror att man inte kan bli mer konfunderad över politikers åsikter så vänder det på en femöring igen och man blir stum. läste ett inlägg i morse som fick mig att sätta morgonkaffet i vrångstrupen.
se under : 
  1. Anita Ullmann skriver:

    Ganska smaklöst att sprida åsikter från personer som är entydigt aktiva inom extremhögra portaler. Den anonyma skribenten har skrivit 796 kommentarer på Politisk Inkorrekt och 167 på efterträdaren Avpixlat. Ingen jag skulle vilja ge en plattform på min blogg i alla fall!


    här kommer då mitt högst konstruktiva och ärliga åsikt.

    debattvillig skriver:

    Vänta lite nu Anita! du menar på fullt allvar att du försöker tysta det fria ordet? den grundlagsskyddade åsiktsfriheten och yttrandefriheten?
    Är debattörens åsikt du refererade till mindre värd bara för att den inte har en åsikt som speglar din? det börjar dofta tyskland under 30 och 40 talet från ditt håll Anita. Hur vi än vrider på det så är dom desperata ropen och åsikterna från som du benämner det ”extremhögern” ett bevis på att nåt är ordentligt fel. dom är en stark opinionsbildare då man ser vilken procentsats Sverigedemokraterna fick under valet som resulterade i deras inval i regeringen. med det sagt så sympatiserar jag ICKE med deras åsikter. men dom är trots allt demokratiskt invalda i sveriges regering. skall ni då förringa dom medborgares åsikter bara för att dom inte håller med er? sakta men säkert sätter ni dom i martyrställning och på så vis ökar deras procentsats, vilket ni uppenbarligen inte vill. det märks väl att du inte är medveten om den kraft som beteendevetenskapen besitter. kan med gott mod råda dig att ta del av den milvida forskning som finns runt ämnet. kanske gå på nån föreläsning etc. det kan du behöva tror jag. men tanke på din inskränkhet. det är med sorg i hjärtat jag ser det parti jag stöttat i alla år ta dessa proportioner. är det värt det? fortsätter du ner för denna vägen kommer du snart stå i samma blåa skåp som lars ahlkvist. vilket jag tror inte du vill faktiskt. nä inse att du gjorde en gigantiskt blunder, stå för den, borsta av knäna i från fallet och ställ dig upp igen med hakan högt. du kan bättre än såhär tror jag. eller?





    Hur kommer det sig att inget parti idag kan ta debatten med "extremhögern" som dom vill benämna det?
    trots allt är dom invalda demokratiskt och inte under pistolhot som det kan verka på resten av partierna. skall man då förringa dom medborgare som valt in dom och deras åsikter? inte undra på att dom växer nåt så förbannat. med detta sagt kan jag inte poängtera för mycket att jag ICKE! sympatiserar med extremhögern och deras åsikter överhuvudtaget. men det är en intressant sak att titta på när man ser hur man nästan värderar gruset i skon högre än deras åsikter.


    nä nu gott folk blir det att försöka få i sig morgonkaffet än en gång utan att sätta det i fel strupe.

    fridens liljor gott folk, den bittra medborgaren återkommer när ni minst anar det som gubben i lådan.


RSS 2.0