Högerns tokiga framfart i kammaren.

Ja va säger man? Fredrik Reinfeldts nickedockor i högerblocket med Anders Borg i spetsen motsätter sig kors o tvärs utan nån sans o balans den motion som ligger till grund för betänkandet inför ny lagändring i utsökningslagen.

Referens :
http://www.riksdagen.se/webbnav/index.aspx?nid=410&typ=mot&rm=2010/11&bet=C4

http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/socialdemokraterna_norrbotten/pressrelease/view/regeringen-saetter-aen-en-marknaden-foere-maenniskan-609007



Likt en travhäst med skygglappar springer högerblocket rakt fram rätt in i kaklet.
Hur kan man som Anders Borg vara stolt över sig själv och sova gott om nätterna när man tror att djupt skuldsatta människor får mindre skulder med deras politik?
Dels så får man inget jobb, man blir utförsäkrad, man blir sparkad på etc etc.
Ja men det gör ju säkerligen att man utan jobb o försörjning kan betala sina skulder.
Hur fan kunde världen bli så jävla cynisk? Framförallt högerblocket?
Djupa och stora skulder för en individ är och förblir dels psykiskt påfrestande, men även påfrestande för hela familjen och främst barnen i familjen då dom inte får en full möjlighet till skolutflykter, nöjen etc. vilket i sak ställer dom i utanförskap redan i tidig ålder, som i sin tur ofta följer dom hela livet ut.
Skall vi verkligen bygga ett sådant Sverige? där vi trycker ut våra barn i utanförskap, som ändå skall bygga vårt framtida Sverige?
Jag skulle inte tro det, det är dags att vi ställer oss upp tillsammans i en kamp mot högerblockets vanföreställning och misshandel!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0